În lotul „studenţilor” a venit portarul Dumitru Radu, fundaşul Iulian Erhan, mijlocaşii Alexandru Vremea şi Alexandru Suvorov.

În ultimele două sezoane, portarul Dumitru Radu, în vârstă de 28 de ani, a evoluat în tricoul formaţiei din Ceadâr Lunga, Saxan.

Fundaşul Iulian Erhan , în vârstă de 29 de ani este discipolul şcolii Zimbru Chişinău. În anul 2007 a evoluat la Rapid Ghidighici, în 2010-2011 a făcut parte din componenţa echipei Mordovia din Rusia, după care a jucat pentru Academia Chişinău, iar în perioada 2013-2014 a evoluat în tricoul formaţiei din Belarus, Torpedo. Ultimul său club a fost Milsami Orhei.

Mijlocaşul Alexandru Vremea, în vârstă de 24 de ani şi-a început cariera la formaţia Sfântul Gheorghe, după care a apărat culorile Academiei Chişinău, iar ultima echipă a fost formaţia Zimbru Chişinău.

Mijlocaşul Alexandr Suvorov, în vârstă de 29 de ani este elevul academiei Sheriff. În CV-ul jucătorului se regăsesc formaţiile: FC Tiraspol, formaţia din Polonia FC Cracovia, Academia Chişinău, Mordovia din Rusia. Ultimul clubul la care a evoluat Suvorov a fost Milsami Orhei.