În urma victoriei obţinute dramatic în faţa gorjenilor, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a urcat pentru moment pe primul loc în clasamentul play-off-ului.

Prima ocazie a partidei l-a avut ca protagonist pe jucătorul momentului, Nicuşor Stanciu, care, în minutul 2, a tras din unghi cu piciorul stâng, dar Stanca a respins în corner.

Reghecampf a primit o primă veste proastă după doar cinci minute, când Momcilovici a ieşit accidentat.

În minutul 15, Adi Popa s-a distrat pe partea dreaptă cu Vasco şi i-a pasat lui Hamroun în faţa porţii, dar fostul jucător al Oţelului nu a putut împinge mingea în plasă.

Cinci minute mai târziu, Steaua a cerit penalty, la un duel în careu între Săpunaru şi Adi Popa, dar centralul a lăsat jocul să continue.

Gazdele au rămas în 10 încă din prima repriză. Mrzljak a luat două galbene în doar 10 minute, al doilea după un fault comis asupra lui Adi Popa, care, în prealabil, a comis un henţ nesancţionat de Marius Avram.

Revenit după trei săptămâni, Marica a intrat la pauză s-a accidentat din nou şi a ieşit de pe teren după doar 20 de minute.

Deşi cu un om mai puţin, gorjenii au fost aproape de a da lovitura prin Ropotan în minutul 77, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poarta lui Niţă.

În minutul 87 s-a petrecut cea mai controversată fază a meciului. Adiţionalul Comănescu i-a semnalizat lui Marius Avram un henţ comis în careu de Hora, iar Marius Avram, în protestele vehemente ale oltenilor, a acordat lovitură de pedeapsă.

Săpunaru a avut o ieşire nervoasă şi, după ce s-a certat cu banca Stelei şi a vrut să iasă de pe teren, a luat galben.

În tot haosul, Nicuşor Stanciu şi-a păstrat sângele rece şi a marcat în al treilea meci consecutiv în Liga I şi a adus victoria campioanei.