Cei doi au fost însoţiţi la fericitul eveniment doar de fiul lor, Martin (în vârstă de doi ani) şi de doi martori, unul dintre aceştia fiind sora miresei, Irene Carbonero. Ceremonia dinaintea Săptămânii Sfinte, care precedă Paştele Catolic (sărbătorit în acest an pe 26 martie) a fost atât de privată, încă nici măcar părinţii mirilor nu au fost prezenţi, a precizat publicaţia iberică ABC.

Iker Casillas şi Sara Carbonero (ambii în fotografia care a fost făcută în momentul în care Casillas era decorat cu Marea Cruce a Ordinului Regal pentru merite deosebite în sport, în noiembrie 2015) au o relaţie care durează de aproape 6 ani, iar acum aşteaptă naşterea celui de-al doilea lor copil.

Relaţia lor a devenit publică cu ocazia Cupei Mondiale din 2010, unde cei doi s-au făcut remarcaţi după faimosul lor sărut, în direct, după finala câştigată de Spania în faţa Olandei (1-0 după prelungiri).

Duminică seara, la Cluj-Napoca, Iker Casillas a fost căpitanul reprezentativei Spaniei şi a jucat pe toată durata meciului amical încheiat la egalitate cu selecţionata României (0-0).