Portughezul e însă evaluat la 160 de milioane de euro de firma de consultanţă Hookit, de aproximativ 20 de euro bugetul anual al celui mai bogat club din România, Steaua, estimând un buget de opt milioane de euro pe an.

Cotidianul madrilen As susţine că portughezul va primi 24 milioane de euro pe an din partea companiei din SUA, cu care ar fi semnat un "contract pe viaţă", similar cu cel încheiat între producătorul american de echipament sportiv şi legendarul baschetbalist Michael Jordan.

Veniturile pe care Ronaldo le va obţine din acest nou parteneriat ar putea ajunge însă la 40 milioane de euro pe an, în cazul în care vor fi îndeplinite anumite condiţii. Vechiul acord îi aducea lusitanului şapte milioane de euro pe an.

Cristiano Ronaldo a ajuns la venituri anuale de 80 de milioane de euro, din salarii, bonusuri şi contracte de sponsorizare, şi i-a depăşit în topul celor mai bine plătiţi sportivi din lume pe Floyd Mayweather şi Tiger Woods.

Rivalul său, Lionel Messi, nu depăşeşte 74 de milioane de euro pe an. 
Neymar ajunge la 43 de milioane de euro, Ibrahimovic, Thiago Silva se încadrează între 30 şi 34 de milioane, Gareth Bale în intervalul 27-32, Rooney şi Thomas Muller între 22 şi 24, iar Di Maria între 20 şi 25 de milioane de euro pe an.

Brand-uri care îl sponsorizează pe Cristiano Ronaldo

Nike
Castrol
Armani
KFC
Tag Heuer
Emirates
Herbalife
Soccerade
Pokerstars
Linic
Konami (Pro Evolution Soccer ) 
Toyota
Samsung
Banco Espirito Santo
Mobily
Facial Fitness Pro
Active

Câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid şi al titlului de campion european cu Portugalia, Cristiano Ronaldo este considerat favorit în cursa pentru "Balonul de Aur", trofeu pe care l-a mai câştigat de trei ori.