După trei etape bucureştencele au acumulat doar o victorie, cu Rostov, 24-21, şi, pe lângă înfrângerea cu Gyor de la Bucureşti, au pierdut în Danemarca împotriva lui Midtjylland, 21-24, considerat cel mai facil adversar din grupă pentru “tigroaice”.

Jakob Vestargaard va aborda partida la victorie în speranţa de a risipi orice emoţie cu privire la calificarea în faza următoare: “Mergem să câştigăm la Gyor şi, dacă vom reuşi, atunci suntem siguri că vom ajunge cu 4 puncte în a doua faza a grupelor.”

În continuare Vestargaard nu se va putea baza pe serviciile conaţionalei sale, Line Jorgensen, accidentată la începutul lunii octombrie. În schimb danezul a fost mulţumit de prestaţia Aureliei Brădeananu, revenită după o accidentare: “a jucat sută la sută”.

Brădeanu a marcat două goluri în meciul de la Bucureşti. Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Linnea Torstensson, cu 4 goluri, în timp ce pivotul Heidi Locke a marcat de 5 ori pentru Gyor. Vestargaard a lăudat prestaţia din apărare a elevelor sale din prima repriză, dar a recunoscut hibele din partea a doua.

Danezul a spus că se va concentra pe remedierea acestora, iar aceasta ar putea reprezenta un motiv pentru care ne-am putut aştepta la un număr mic de goluri.