Manchester City a pus capăt discuţiilor despre transferul lui Lionel Messi

Manchester City a pus capăt discuţiilor despre transferul lui Lionel Messi
Sursa: digisport.ro Foto: marca.com 25.11.2016 20:43
Pep Guardiola a pus capăt speculaţiilor legate de un transfer al lui Lionel Messi la Manchester City în viitorul apropiat. Managerul ”cetăţenilor” a spus că îi doreşte starului argentinian să îşi încheie cariera la Barcelona şi ar fi împotriva unei mutări chiar la echipa pe care o pregăteşte.

”Am mai spus-o o dată. Messi îşi va încheia cariera la Barcelona. Este şi ceea ce îi doresc profund, să-şi încheie cariera în Barcelona”, a spus Guardiola, vineri.

În ultima perioadă, s-a zvonit că City ar putea să-l transfere pe Messi, fie pentru 234 de milioane de euro, fie pentru 250 de milioane de euro. Toate aceste informaţii au apărut, în special, după ce Messi a refuzat iniţial să discute prelugnirea contractului cu FC Barcelona. Actuala înţelegere a sud-americanului cu catalanii expiră în 2018.

Pep Guardiola a mai lucrat cu Lionel Messi în perioada 2008-2012, când a antrenat-o pe Barcelona, câştigând cu aceasta două Ligi ale Campionilor. În acei patru ani, şi jucătorul a primit trei Baloane de Aur.

Ştiri NON-STOP