Galatasaray - Darussafaka 85-81

Galatasaray începe să îşi revină în Euroligă, după ce a bifat a doua victorie în ultimele trei runde, de data aceasta în faţa concitadinilor de la Darussafaka Dogus.

Oaspeţii au început mai bine şi şi-au adjudecat primul sfert, 21-17, iar apoi au încercat să rămână la controlul partidei prin aruncări de la distanţă. Nu mai puţin de 14 coşuri de trei puncte au reuşit jucătorii antrenaţi de celebrul David Blatt, însă Galata a fost în avantaj la final.

S-a terminat 85-81, în special datorită germanului Tibor Pleiss, cu 22 de puncte şi 8 recuperări.

Panathinaikos - Olympiacos 77-79

Meci senzaţional şi în Grecia, unde s-a jucat derby-ul dintre Panathinaikos şi Olympiacos. Învinşi în ultimele 4 partide directe cu marii rivali, verzii au avut probleme în prima repriză, încheiată 47-39 în favoarea oaspeţilor.

Panathinaikos a revenit şi a trecut la conducere, datorită lui Rivers - americanul a avut un procentaj de 80 la sută la aruncările de trei puncte.

Finalul a fost incendiar, cu un coş decisiv marcat de Printezis pentru Olympiacos când mai erau 3 secunde. Scor final 79-77 în favoarea oaspeţilor, care au 5 victorii din 8 meciuri jucate in Euroligă.