În minutul 73 al întâlnirii de pe Arena Naţională, fundaşul central al Craiovei a preluat greşit şi mingea i-a sărit în mână, dar asistentul de pe acea parte a indicat că infracţiunea s-a petrecut în careu, iar centralul Radu Petrescu a indicat punctul cu var.

Reluările arată că henţul a avut loc în afara careului. Nu s-a petrecut nici măcar pe linie, caz în care acordat loviturii de la 11 metri ar fi fost o decizie corectă din partea brigăzii de arbitri.

Boldrin a transformat penalty-ul şi a stabilit scorul final: 2-1 pentru liderul Steaua, care se distanţează la 6 puncte de Craiova, care a rămas pe poziţia a doua.

“Henţul este clar, o atinge cu mâna. Pe stop-cadru nu e penalty, se vede că nu era în careu, dar faza a fost în mişcare”, a comentat preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii “Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1, la finalul meciului Steaua – Craiova 2-1.

“Tot corpul era afară, mâna era afară 20 de centimetri. Ce să mai comentăm? La modul ăsta, nu se poate discuta de un campionat corect şi o ierarhie corectă”, a spus şi antrenorul craiovean Gigi Mulţescu.

La Craiova, titular între buturi a fost portarul moldovean Nicolae Calancea.