Portarul basarabean Nicolae Calancea este anunţat printre titulari la formaţia din Oltenia.

“Întâlnim un adversar puternic, care s-a întărit în ultima perioadă, aducând doi jucători valoroşi, pe lângă Rotariu, Nistor sau Lazăr. Noi suntem în perioada de consolidare a jocului ofensiv, pe care ni-l dorim mai eficient. Va fi o luptă încinsă, pe care suporterii aşteaptă să o câştigăm. Iar noi promitem să facem tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a le îndeplini dorinţa.

Vor vedea un joc solid al nostru, cu combativitate dusă la limita sacrificiului. Băieţii sunt pregătiţi şi dornici să facă un meci bun. Avem un singur gând, să ne vedem suporterii mulţumiţi la final”, este ambiţia lui Gigi Mulţescu, antrenorul Craiovei.

De cealaltă parte, Ioan Andone îşi doreşte să nu mai aibă probleme de arbitraj. “Sper să fie un derby frumos. Întâlnim o echipă bună, care în perioada asta a avut un joc foarte bun, în special cu Steaua. Totuşi, noi mergem să câştigăm, nu avem altă variantă, nu mergem să ne apărăm. Sper să nu se mai întâmple altceva, să rămână doar fotbalul, 11 la 11. Îţi pierzi cam 10-15% din concentrare când te axezi pe arbitri. Nu e o scuză că am pierdut noi la Botoşani, că nu a dat gol Rotariu din poziţie de unul la unu cu portarul, dar îţi rămâne în memorie”.

ECHIPELE PROBABILE:

CSU Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu – Popov, Zlatinski – Ivan, Nuno Rocha, Băluţă – Măzărache
Antrenor: Gigi Mulţescu

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Maric, Filip – Hanca, Busuladzic, Mahlangu – Rotariu, Gnohere, Lazăr
Antrenor: Ioan Andone