Gazdele au fost aproape să deschidă scorul, însă bara l-a salvat pe Buffon la şutul lui Nestorovski (18). Belotti a punctat pentru Squadra Azzura după un corner executat de Bernardeschi (24).

După pauză, acelaşi Nestorovski nu a mai ratat ţinta. Atacantul lui Palermo l-a învins pe Buffon cu un şut din marginea careului (57). 3 minute mai târziu, rezultatul era întors. Hasani a marcat pentru 2-1 cu un şut puternic la care portarul lui Juventus n-a avut nicio speranţă (59).

Ciro Immobile a salvat Italia de la o înfrângere ruşinoasă cu un sfert de oră înainte de final. Candrevai-a pasat decisiv vârfului de la Lazio pentru golul egalării (75). În prelungiri, tot Immobile a dat lovitura de graţie cu o lovitură de cap din apropiere.

S-a terminat 3-2 pentru Italia, care continuă lupta cu Spania pentru primul loc în clasamentul grupei G. După trei meciuri disputate, ambele echipe au câte şapte puncte (91).

Italienii au ajuns la 53 de meciuri consecutive fără înfrângere în preliminarii (atât pentru Euro, cât şi pentru Cupa Mondială).

Echipele

Macedonia: Bogatinov - Ristovski, Mjsov, Shikov, Ristevski, Zhuta (46 Ibraimi) - Hasani (84 Trajchevski), Spirovski, Alioski - Pandev, Nestorovski (68 Petrovikj);
Antrenor: Igor Angelovski;

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Romagnoli - Candreva, Bernardeschi (64 Sansone), Verratti, Bonaventura (64 Parolo), De Sciglio - Belotti (84 Martins), Immobile;
Antrenor: Giampiero Ventura.