Pelicula îi va avea în rolurile principale pe actorii Sverrir Gudnason, care îl va interpreta pe Borg, şi pe Shia LaBeouf, care va fi McEnroe, şi va rememora finala turneului de tenis de la Wimbledon din anul 1980, conform DailyMail.

Cei doi jucători aveau stiluri de joc diferite, similare cu temperamentele lor, ceea ce a făcut ca rivalitatea dintre ei să fie mai intensă în ochii spectatorilor. Borg, care avea pe atunci 24 de ani, era rece şi calm, iar McEnroe, 21 de ani, înflăcărat, fiind considerat ”băiatul rău” din tenis.

”Cred că este o poveste despre doi oameni care erau văzuţi ca firi opuse, dar ei aveau nenumărate lucruri în comun, mai multe decât ştiau cei care se uitau la tenis, iar o prietenie s-a născut după acea partidă”, a declarat regizorul danez Janus Metz Pedersen, într-o conferinţă de presă desfăşurată în Suedia.

Filmul, care se realizează în această ţară, este programat să apară în cinematografe în toamna anului 2017, iar în el va mai juca şi actorul Stellan Skarsgard, care îl va interpreta pe Lennart Bergelin, antrenorul lui Borg din acea vreme.

Finala disputată la Wimbledon în urmă cu 36 de ani, a fost câştigată de Bjorn Borg, care l-a învins pe John McEnroe după o încleştare memorabilă de cinci seturi, cu 1-6, 7-5, 6-3, 6-7, 8-6.