Duminică, pe aceeaşi arenă, jucătorilor săi le-a lipsit inspiraţia şi Real a făcut 1-1, la al treilea meci al său ca antrenor la gruparea madrilenă.

Conduşi la pauză cu 0-1 de o echipă care nu marcase de 7 meciuri şi cu un penalty refuzat în prima repriză, madrilenii au ratat imens în prima repriză. Portarul Adan - crescut de Real (1997-2004) şi trecut pe la echipele C şi B, înainte de a ajunge la echipa mare, unde a petrecut 3 ani (2010-2013) - a făcut un meci mare împotriva albilor, însă nici atacanţilor lui Zidane nu le-a ieşit nimic, în frunte cu Ronaldo. A marcat Benzema, dar a fost insuficient pentru a lua toate punctele. 

Tehnicianul francez, în vârstă de 43 de ani, dă vina pe lipsa de noroc pentru egalul de pe Estadio Benito Villamarin. Pe final, însă, Betis a putea primi, la rândul său, o lovitură de la 11 metri, iar Ruben Castro a trecut pe lângă victorie în prelungiri.

"Sunt mândru de jucătorii mei. Poate că am ratat începutul. Am ştiut că primele 15 minute vor fi dificile şi jocul a fost greu. După cum s-a jucat după aceea, am fi meritat mai mult. Ăsta este fotbalul, când ai ocazii, trebuie să le concretizezi, nouă ne-a lipsit norocul", a spus Zinedine Zidane, la finalul meciului Betis Sevilla - Real Madrid 1-1.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, pe 5 decembrie 1995, Zinedine Zidane juca primul său meci în Spania, cu Girondins de Bordeaux, pe terenul lui Betis. Francezii au pierdut cu 1-2, iar Zidane - atunci în vârstă de 23 de ani - a deschis scorul în minutul 4, cu o execuţie magnifică: şut din prima, cu stângul, de la peste 35 de metri. Avea să fie golul calificării pentru Bordeaux, care a trecut cu 3-2 la general de Betis în acea dublă manşă din turul 3 al Cupei UEFA.