Update

Atenţie: Două puncte de trecere, închise din cauza podurilor de gheaţă peste Nistru

Atenţie: Două puncte de trecere, închise din cauza podurilor de gheaţă peste Nistru
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 27.02.2018 09:14
14:28
Update

Punctul de trecere Vulcăneşti-Vinogradovka şi-a reluat activitatea

Punctul de trecere Vulcăneşti-Vinogradovka şi-a reluat activitatea. La moment rămân nefuncţionale din cauza condiţiilor meteo nefavorabile PTF Ceadâr Lunga - Maloiaroslaveţ, PTF Soroca-Ţekinovka şi PTF Cosăuţi-Iampol.

12:25
Update

Activitatea punctului de trecere Ceadâr Lunga-Maloearoslaveţ, sistată

Din cauza blocării căilor de acces în Ucraina, condiţionată de formarea sulurilor de zăpadă, punctul de trecere Ceadâr Lunga - Maloiaroslaveţ şi-a întrerupt temporar activitatea.

Precizăm că rămân nefuncţionale PTF Vulcăneşti-Vinogradovka, PTF Soroca-Ţekinovka şi PTF Cosăuţi-Iampol.
 

Două puncte de trecere şi-au sistat activitatea. Este vorba despre punctul de trecere de tip debarcader Soroca-Ţekinovka şi punctul de trecere de tip debarcader Cosăuţi-Iampoli.  

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, punctele de trecere au fost închise din cauza formării podurilor de gheaţă pe râul Nistru. 

În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră recomandă participanţilor la traficul transfrontalier să aleagă pentru traversarea frontierei alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi: PTF Otaci-Moghileov-Podolsk.

Totodată, în scopul susţinerii participanţilor la traficul transfrontalier, Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele şi pentru a evita formarea cozilor. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI