Mai multe femei, jefuite în parcul de pe strada Ginta Latină din sectorul Ciocana al capitalei

Mai multe femei, jefuite în parcul de pe strada Ginta Latină din sectorul Ciocana al capitalei
Sursa: www.jc.md Foto: colourbox.com 01.02.2018 15:31
Mai multe femei au fost jefuite în parcul de pe str. Ginta Latină din sectorul Ciocana al capitalei. Una dintre acestea ne-a declarat că a fost atacată în seara zilei din 22 ianuarie curent. Poliţia ştie despre aceste cazuri însă nu a întreprins până acum nimic, nu a organizat măcar o campanie de informare pentru a preveni locuitorii din această zonă.

O locuitoarea a capitalei a fost jefuită în seara zilei din 22 ianuarie curent în parcul de pe strada Ginta Latină, de lângă Policlinica nr. 10 din, în sectorul Ciocana al capitalei. Ea s-a adresat unei secţii de poliţie situată la vreo cinci minute distanţă de locul infracţiunii. Agenţii de poliţie au condus-o la Inspectoratul de Poliţie Ciocana unde a scris o plângere în care a descris minuţios felul în care a fost atacată.

Pe Facebook există un grup al locuitorilor sectorului Ciocana unde mai multe internate au relatat că au fost şi ele atacate în parcul respectiv. Potrivit unei tinere care a solicitat anonimatul, atacuri asupra femeilor în acest parc au loc aproape zilnic de ani de zile, dar poliţia nu întreprinde nimic.

Citiţi continuarea articolului pe Jurnal de Chişinău.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI