Italia: O tânără din RM şi-a denunţat tatăl pentru violenţă; Avocaţii bărbatului au demonstrat că învinuirile sunt false

Italia: O tânără din RM şi-a denunţat tatăl pentru violenţă; Avocaţii bărbatului au demonstrat că învinuirile sunt false
Sursa: jurnal.md Foto: napolitoday.it 05.12.2017 13:17
Un moldovean a fost acuzat ani la rând de propria fiică de maltratare fizică şi psihică la care ar fi fost supusă. După un proces de judecată care a durat doi ani, avocaţii bărbatului au demonstrat în instanţă că toate acuzările fiicei au fost minciuni inventate de ea.

Cazul a avut loc la Reggio Emilia. Acum câţiva ani, fata, care era pe atunci minoră şi-a denunţat tatăl de 53 de ani că acesta ar fi bătut-o şi ameninţat-o cu un cuţit. Afirmaţiile fetei au fost considerate adevărate, iar forţele de ordine au deschis o anchetă şi au pornit un proces de judecată care a durat doi ani.

Procurorul a cerut o sentinţă de trei ani pentru moldovean, dar avocatul acestuia a reuşit să demonstreze prin intermediul unor mărturii tulburările de personalitate ale fetei, şi că toate acuzaţiile ei ar fi nişte minciuni, scrie stirilocale.md.

În acest fel fata a dorit să se răzbune pe tatăl ei pentru că nu i-a acordat libertatea pe care aceasta şi-o dorea.

Totodată, aceasta mai cerea de la părintele său despăgubiri în mărime de 50 de mii de euro.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI