VIDEO

Eveniment de suflet la Bălţi: Reprezentanţii locali ai Platformei Demnitate şi Adevăr au organizat un concert de caritate

Eveniment de suflet la Bălţi: Reprezentanţii locali ai Platformei Demnitate şi Adevăr au organizat un concert de caritate
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.12.2017 22:47
Eveniment de suflet la Bălţi, unde reprezentanţii locali ai Platformei Demnitate şi Adevăr au organizat o frumoasă sărbătoare pentru cei mici. Mai mulţi oameni cu inimă mare au colectat cadouri pentru copiii cu nevoi speciale din Sângerei, Bălţi şi Făleşti. Mai mult, au organizat şi un concert, iar banii adunaţi din vânzarea biletelor vor ajunge la o familie care creşte un copil diagnosticat cu autism.

Darurile pentru copii într-adevăr au fost ambalate în cutii. În cutii de pantofi. Acesta a fost şi sloganul evenimentului. Liderii locali ai Platformei Demnitate şi Adevăr au chemat la solidaritate pe reţelele de socializare, iar oamenii au fost receptivi.

Participanţii la acţiunea de binefacere au avut ocazia să urmărească şi un concert.

Şi pentru că suntem în toiul sărbătorilor de iarnă, spectatorii au ascultat colinde şi au urmărit scenete din teatrul popular.

Banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi. Organizatorii spun că au reuşit să adune 150 de cutii cu daruri. Împreună cu asistenţii sociali, au fost identificate familiile în care urmează să ajungă cadourile.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI