Au intrat în casa unui bărbat din Nisporeni, l-au bătut şi i-au furat toţi banii; Suspecţii riscă până la 10 ani de închisoare

Au intrat în casa unui bărbat din Nisporeni, l-au bătut şi i-au furat toţi banii; Suspecţii riscă până la 10 ani de închisoare
Sursa: jurnal.md Foto: politia.md 26.12.2017 13:21
Doi indivizi de 17 şi, respectiv, 36 de ani, domiciliaţi în raioanele Nisporeni şi Anenii Noi, au fost reţinuţi de poliţie, fiind suspectaţi de tâlhărie.

Potrivit poliţiei, în seara zilei de 14 decembrie curent, bănuiţii au pătruns în locuinţa unui locuitor al raionului Nisporeni, în vârstă de 61 de ani. Aceştia l-au imobilizat cu un electroşoc, l-au lovit în cap cu o bâtă, după care au sustras din locuinţă 4.650 de euro şi 120 de lei. 

Indivizii au fost reţinuţi de poliţie a doua zi, în timp ce se pregăteau să plece din ţară.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat obiectele ce au fost folosite la comiterea atacului tâlhăresc, o parte din suma sustrasă, dar şi droguri.  

Audiaţi de poliţie, suspecţii şi-au recunoscut vina. Aceştia au spus că hainele în care erau îmbrăcaţi în timpul atacului le-au ars. Totodată au mai declarat că o parte din suma furată a fost cheltuită pentru distracţii.

În prezent, aceştia sunt arestaţi pentru 30 de zile. Ei riscă de la 8 până la 10 ani de închisoare.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI