VIDEO

Citiţi mâine în Jurnal de Chişinău

Citiţi mâine în Jurnal de Chişinău
Sursa: jurnal.md Foto: 123rf.com 21.12.2017 21:44
Campania „De Crăciun fii mai bun!” lansată de „Jurnal de Chişinău” continuă. În acest an, acţiunea de caritate se datorează Lilianei Enache, pe care în 2003 un tigru de la Grădina Zoologică a lăsat-o fără o mână. La un an de la tragedie, când Jurnal de Chişinău a desfăşurat campania pentru a o ajuta pe Liliana să obţină o proteză, mii de oameni s-au implicat şi i-au întins o mână de ajutor. Atunci, ea a decis că nu va rămâne indiferentă la suferinţa altora. 

Pe lângă toate activităţile sale, Liliana a devenit voluntară la Centrul pentru copii şi tineri cu dizabilităţi „Nicuşor” din comuna Grătieşti. După nenorocirea care i s-a întâmplat, tânăra a decis să ajute oameni pe care soarta i-a pus la grea încercare.

Mai multe despre povestea de viaţă a Lilianei citiţi în ediţia de mâine a ziarului „Jurnal de Chişinău”. Tot în numărul de mâine aflaţi că în casa guvernului este amenajată o sală de odihnă de milioane de lei, deşi oficial, responsabilii spun că este vorba despre reparaţia sălii de şedinţe şi a vestibulului. 

Tot mâine, pe paginile „Jurnal de Chişinău”, citiţi un alt articol despre decizia Consiliului Municipal Chişinău prin care 800 de angajaţi vor primi de sărbători prime în valoare de trei salarii. 

Ziarul „Jurnal de Chişinău” apare în fiecare vineri şi poate fi procurat în toate chioşcurile din ţară.

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI