Cozi kilometrice la frontiera de vest a ţării; Călătorii, obligaţi să aştepte peste şase ore la punctul de trecere Criva-Mămăliga

Cozi kilometrice la frontiera de vest a ţării; Călătorii, obligaţi să aştepte peste şase ore la punctul de trecere Criva-Mămăliga
Sursa: jurnal.md Foto: Autoblog 03.01.2017 14:40
Cei care vor să plece sau să ajungă în Moldova trebuie să aibă nervi de fier, întrucât cozile de la punctele de trecere sunt de-a dreptul infernale.

Rânduri s-a format la mai multe puncte de trecere, iar la vama Albiţa coada se termină tocmai la vama Leuşeni. Potrivit Autoblog, media timpului de aşteptare este de peste şase ore la punctul Criva-Mămăliga şi de peste patru ore la punctul Sculeni-Sculeni.

Şi Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova atenţionează şoferii şi persoanele care vor să intre sau să iasă din ţară că unele puncte de trecere ale frontierei sunt suprasolicitate.

Traficul a crescut semnificativ în această dimineaţă, la punctele de trecere Sculeni – Sculeni, Leuşeni – Albiţa, Costeşti – Stânca, dar şi Criva – Mămăliga.

Media timpului de aşteptare pentru controlul documentelor de călătorie este mai mare (variată între 46 şi 200 de minute), atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din ţară.

Aglomeraţia este cauzată de concediile cetăţenilor moldoveni din străinătate care se întorc în ţară, dar şi de cei care preferă să plece în vacanţă, în afara ţării.Ştiri similare

Ştiri NON-STOP