Irene Kogan s-a căsătorit cu Daniel Kevey, la Londra, iar gazda petrecerii sale de nuntă a fost, timp de 9 ore, actorul Antonio Banderas. Mariah Carey şi Elton John au cântat pentru miri şi invitaţi, iar presa britanică scrie că onorariile celor doi au însumat 3,5 milioane de lire sterline, potrivit Daily Mail.

Cântăreaţa americană a primit 2,5 milioane de lire sterline ca să cânte la nunta nepoatei lui Valeri Kogan. Momentul special al Mariah Carey a fost cel în care le-a dedicat mirilor piesa „We Belong Together”.

La petrecerea care a avut loc în Landmark Hotel din Londra, sir Elton John a cântat 12 dintre cele mai cunoscute piese ale sale şi i-a dedicat miresei de 19 ani melodia „Tiny Dancer”. Ar fi încasat 1 milion de lire sterline, scriu jurnaliştii englezi. Încă nu s-a aflat care a fost onorariul lui Antonio Banderas pentru ziua de lucru petrecută în calitate de „gazdă”.

Invitaţii au postat pe Instagram şi pe Facebook fotografii şi filmuleţe video de la nuntă în care apar vedetele prezente, dar şi tortul înalt de 3 metri. În una dintre poze îl vedem şi pe guvernatorul Băncii Naţionale de la Chişinău, Sergiu Cioclea.

Daily Mail precizează că bunicul miresei, Valeri Kogan, în vârstă de 65 de ani, are o avere netă estimată de revista Forbes la 2 miliarde de dolari. El deţine Aeroportul Domodedovo din Moscova, alături de partenerul său de afaceri, Dmitri Kamenşcik.