Mormanele de resturi menajere au fost descoperite de poliţiştii chemaţi de către angajaţii unui magazin din aceeaşi clădire, după ce sediul lor a fost inundat. După intervenţia forţelor de ordine, proprietarii apartamentului au fost obligaţi să evacueze deşeurile în cinci zile. 

De câteva zile, angajaţii unui magazin de telefoane mobile, aflat la parterul unui bloc de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt din capitală, se confruntă cu o situaţie mai puţin plăcută. Oficiul lor este inundat, iar responsabili ar fi proprietarii unui apartament de la etajul întâi.

Pentru că locatarii nu erau acasă, reprezentanţii magazinului au chemat poliţia şi pompierii, care au descoperit o privelişte dezolantă. Apartamentul era plin până la refuz cu gunoi.

Reprezentanţii magazinului se tem că problema nu va fi soluţionată prea curând.

Poliţiştii care se ocupă de acest caz au declarat că proprietarii au fost avertizaţi să evacueze deşeurile în cinci zile.

Vecinii spun că proprietarii apartamentului vin rar pe acasă. Femeia, care ar suferi de dereglări psihice, şi soţul acesteia, un fost deţinut, s-ar afla în proces de divorţ.

Proprietarii apartamentului nu au fost de găsit pentru a comenta situaţia.