Rând pe rând, prezentatorii Jurnal TV s-au întrecut în ale gătitului alături de copii. I-au învăţat să taie legumele, să prepare un terci, salată şi omletă, să prăjească peşte, dar şi să afle mai multe despre necesitatea unei alimentaţii corecte. Totul a făcut parte din pregătirea pentru marea revoluţie alimentară care anul acesta a ajuns şi în Moldova.

Food Revolution Day Moldova va aduna sute de oameni care vor pregăti cel mai mare prânz. Reţeta este simplă şi a fost inventată de bucătarul-şef Petru Chicu. Aceasta va conţine peste 55 de kilograme de piept de pui, tot atâtea de legume, iar la final totul va fi aromatizat într-un sos de vin alb.
Evenimentul va fi condimentat cu muzică de calitate şi distracţie în doze mari, iar copiii vor participa la diverse workshopuri în aer liber.

Aşadar, sâmbătă, urmăriţi Food Revolution Day, doar la Jurnal TV.