Din fericire, nu au fost înregistrate victime pentru că în automobil nu era nimeni. Între timp, şoferul a fost găsit de poliţişti. El a fost audiat, dar nu-şi recunoaşte vina.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Stela Popa spune că a mers în vizită la nişte prieteni, într-un sat din raionul Anenii Noi. Şi-a parcat maşina în faţa casei, iar peste un timp, când a ieşit afară, şi-a pus mâinile în cap. 

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din preajmă se vede cum mijlocul de transport izbeşte maşina de model Toyota. 

După impact, şoferul tractorului îşi continuă drumul de parcă nimic nu s-a întâmplat.

„Bruta asta, care circula fără lumini, după ce că mi-a făcut maşina praf a mai şi fugit de la faţa locului. Doamne fereşte să fi fost vreun copil în faţa tractorului... Sper ca poliţia să-şi facă datoria şi cel vinovat să fie identificat şi pedepsit cât mai repede”, a scris jurnalista pe contul său de Facebook.

Dacă va fi găsit vinovat, conducătorul tractorului va plăti o amendă de o mie de lei şi se va alege cu şase puncte de penalizare, iar pentru că a părăsit locul infracţiunii, el riscă să se pomenească după gratii.


 

Accident

Bruta asta, care circula fara lumini, dupa ce ca mi-a facut masina praf a mai si fugit de la fata locului. Doamne fereste sa fi fost vreun copil in fata tractorului... Sper ca politia sa-si faca datoria si cel vinovat sa fie identificat si pedepsit cat mai repede. Adrian Jovmir

Posted by Stela Popa on 3 Aprilie 2016