Din banii obţinuţi, au împachetat mai multe cadouri şi le-au dus acasă învăţătorilor, care au rămas neajutoraţi la bătrâneţe. 

Pentru ca iarmarocul să fie cat mai atractiv, elevii şi-au luat misiunea în serios şi s-au pregătit ca la carte.

Din cei opt mii de lei obţinuţi în urma vânzărilor, copiii s-au gândit să le facă o surpriză învăţătorilor, care au activat decenii la rând în liceul în care studiază, şi care la bătrâneţe au rămas singuratici. Aşa că, au cumpărat produse alimentare, au mai vopsit şi ouă în culorile tricolorului, le-au împachetat frumos şi au pornit la drum.

Pe lângă produsele nelipsite de pe masa de Paşti, foştii dascăli au primit şi câte un mic ajutor bănesc.

Doamna Maria Sagaidac are 78 de ani şi a activat în domeniul învăţământului timp de 30 de ani. A fost profesoară de clasele primare şi spune că îi este dor de şcoală. I-au dat lacrimile când i-a văzut pe elevi.

Şi domnul Vasile Bâlici, în vârstă de 88 de ani, a lucrat toată viaţa la şcoală. Fostul profesor de matematică a primit cadoul elevilor cu multă bucurie.

Colete cu produse specifice pentru masa de Paşti au primit, în total, 15 foşti profesori. La liceul Natalia Dadiani din capitală a devenit o tradiţie de a organiza Târguri de caritate, iar din banii obţinuţi să fie ajutaţi copiii bolnavi sau din orfelinate.