În timp ce echipa noastră de filmare le adresa întrebări alegătorilor, în mulţime au fost observate persoane care le sugerau unora ce să răspundă.

Cetăţenii domiciliaţi în regiunea transnistreană au votat pe listele suplimentare. Reprezentanţii Biroului electoral din Molovata Nouă spun că prezenţa masivă în cel de-al doilea tur i-a luat prin surprindere.

Şi în secţia din Cocieri, raionul Dubăsari, îmbulzeala a fost la ordinea zilei. Preşedintele Biroului Electoral din Cocieri spune că majoritatea votanţilor sunt vorbitori de limbă rusă din regiunea transnistreană. Ion Isacov afirmă că a semnalat mai multe nereguli în apropierea secţiei de vot.

În afara camerelor de luat vederi, mai mulţi locuitori din stânga Nistrului ne-au spus că au primit în schimbul votului câte 40 de ruble transnistrene.

Amintim că CEC a decis să ofere un număr maxim de buletine de vot în secţiile unde îşi exercită dreptul constituţional cetăţenii domiciliaţi în stânga Nistrului, după ce ar fi primit o solicitare prin telefon.