FOTO

Tinerii DA, pregătiri la Budapesta pentru alegerile locale de la Chişinău

Tinerii DA, pregătiri la Budapesta pentru alegerile locale de la Chişinău
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 25.02.2018 20:14
După ce au obţinut performanţa de a aduna sute de mii de semnături pentru referendum şi s-au mobilizat pentru prezidenţiale, tinerii Platformei Demnitate şi Adevăr se pregătesc pentru alegerile locale la Budapesta, la Institutul Robert Schuman.

„Mii şi mii de kilometri au fost parcurşi de oamenii din Platforma DA. 400.000 semnături pentru referendum, o mobilizare exemplară pentru prezidenţiale în susţinerea candidatului comun, sute de mii de strângeri de mână din inimă, sute de evenimente şi discuţii publice, 36 de organizaţii teritoriale în toată ţara, pline de oameni motivaţi de nimic altceva decât dragoste de ţară. Tânăra Tatiana Bunciuc este una din ei, reuşind performanţa de a mobiliza aproape jumătate din noul grup de iniţiativă pentru anularea votului mixt”, se spune într-o postare publicată pe pagina de Facebook a organizaţiei.

„Aflată la Budapesta, în colaborare cu Institutul Robert Schuman şi cu sprijinul fundaţiei KAS, Tatiana şi-a împărtăşit experienţa cu parteneri din ţări învecinate şi a fost pregătită pentru a câştiga alegeri locale pentru candidaţii Platformei DA”, se mai spune în postare. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI