VIDEO

Membrii fracţiunii PN din cadrul Consiliului Municipal Bălţi, în greva foamei

Membrii fracţiunii PN din cadrul Consiliului Municipal Bălţi, în greva foamei
Sursa: jurnal.md Foto: captură video 15.01.2018 13:48
Membrii fracţiunea „Partidului Nostru” din cadrul Consiliului Municipal Bălţi au declarat greva foamei. Aleşii locali şi-au motivat decizia prin faptul că sunt supuşi presiunilor de către structurile de drept, iar partidul de la guvernare ar încerca să ia sub control municipiul Bălţi.

Într-o declaraţie semnată astăzi, consilierii partidului condus de Renato Usatîi au anunţat că vor fi în greva foamei până vineri, atunci când urmează să fie decisă data referendumului de demitere a primarului de Bălţi. Aceştia susţin că PD încearcă să impună alegerea unui viceprimar pe care să îl controleze.Acum două săptămâni, Consiliul municipal Bălţi a votat decizia cu privire la organizarea referendumului de revocare din funcţia de primar a lui Renato Usatîi. Pentru această hotărâre s-au pronunţat 27 dintre cei 35 de aleşi locali.

Şi asta după ce, la sfârşitul lunii decembrie 2017, Renato Usatîi a cerut Consiliului municipal Bălţi, în care „Partidul Nostru” deţine majoritatea, să iniţieze procedura de convocare a unui referendum local pentru demiterea sa din funcţie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI