VIDEO

Şi Serghei Chiseliov poate ca Nae; Aflaţi deseară, la Jurnal TV, detalii despre viaţa de lux a deputatului PD

Şi Serghei Chiseliov poate ca Nae; Aflaţi deseară, la Jurnal TV, detalii despre viaţa de lux a deputatului PD
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 08.07.2017 07:02
Nae Simion Pleşca nu este singurul deputat PD care îşi trăieşte viaţa în condiţii de lux. Şi colegul său de fracţiune Serghei Chiseliov se poate lăuda cu o casă somptuoasă, dar şi cu mai multe localuri de agrement pe care le deţine în proprietate.

Parlamentarul poate să-şi permită şi vacanţe de zeci de mii de euro. Chiseliov mai este şi un bun scut pentru camarazii săi luaţi la întrebări de jurnalişti. Un material mai amplu despre averile şi confortul deputatului Serghei Chiseliov urmăriţi deseară la „Jurnalul Săptămânii”, care va începe la ora 19:00.

Deputatul PD Serghei Chiseliov nu are timp pentru jurnaliştii care vor să îl întrebe despre averile sale. El deţine însă câteva localuri de agrement în oraşul Bălţi şi stă într-o casă luxoasă situată într-o zonă rezidenţială. Alesul îşi permite să plătească un grădinar, care are grijă de curte, dar şi o dădacă pentru unul dintre copii. 

Cu ce se mai poate lăuda Serghei Chiseliov aflaţi deseară, la „Jurnalul Săptămânii", în cadrul campaniei „Cine mai poate ca Nae?". Emisiunea va fi difuzată începând cu ora 19, şi în reluare duminică, de la ora 18. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI