Armand Goşu, despre aşa-numitul scandal din jurul lui Rogozin: Un circ pe axa Plahotniuc - Bucureşti, cu aportul Moscovei

Armand Goşu, despre aşa-numitul scandal din jurul lui Rogozin: Un circ pe axa Plahotniuc - Bucureşti, cu aportul Moscovei
Sursa: jurnal.md Foto: epochtimes-romania.com 28.07.2017 17:50
Este un circ pe axa Plahotniuc - Bucureşti, cu contribuţia Moscovei. Astfel a calificat cometatorul român Armand Goşu aşa-numitul scandal din jurul vicepremierului rus Dmitri Rogozin. Deşi trebuia să ajungă la Chişinău în această după-amiază, avionul la bordul căruia se afla Rogozin nu a putut intra în spaţiul aerian al României.

„În noiembrie 2015, Serghei Narîşkin, pe atunci preşedintele Consiliului Federaţiei, a aterizat bine-mersi la Bucureşti, deşi era pe lista sancţionatilor UE - dar spre deosebire de Rogozin, el nu are cont de twitter, potenţial de scandal scăzut. Deci neinteresant”, a comentat Armand Goşu.

„În schimb, Rogozin - gură spartă, numai bun de lucrat în orb, ca să le arătăm fraierilor din Occident că Plahotniuc le poate livra şi altceva decât femei tinere şi plicuri groase”, a adăugat expertul român.

Menţionăm că vicepremierul rus Rogozin urma să se întâlnească cu preşedintele Igor Dodon şi să participe la manifestaţiile organizate în stânga Nistrului cu ocazia aniversării a 25-a de la începutul operaţiunii de menţinere a păcii. 

ULTIMELE ŞTIRI