„Nu schimbăm sistemul, vă schimbăm pe voi!”; Mesajul moldovenilor din diasporă, alături de Pasha Parfeni şi Cătălin Josan, la sfârşitul turneului „Vocile Curajului”

„Nu schimbăm sistemul, vă schimbăm pe voi!”; Mesajul moldovenilor din diasporă, alături de Pasha Parfeni şi Cătălin Josan, la sfârşitul turneului „Vocile Curajului”
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com/PashaParfeny 29.03.2017 17:25
Este absolut inadmisibil ceea ce se întâmplă în Republica Moldova. Neîncrederea faţă de guvernanţi, adică faţă de Partidul Democrat şi preşedintele acestuia,Vladimir Plahotniuc, este uriaşă. Pentru Diasporă este clar: schimbarea sistemului electoral este unica salvare a hoţilor şi a politicienilor corupţi.

Cu acest mesaj revin acasă artiştii Pasha Parfeni şi Cătălin Josan, după turneul Vocile Curajului, în cadrul căruia interpreţii au ţinut concerte pentru moldvenii din Montreal, New York, Chicago, Seattle, Sacramento, San Francisco, Milano, Ravenna, Veneţia şi Dublin.

Astfel, turneul, care s-a încheiat la Dublin a fost încununat cu un mesaj împotriva intenţiei PD de a modifica sistemul electoral. „Nu schimbăm sistemul, vă schimbăm pe voi!”, a fost mesajul moldovenilor din Irlanda pentru guvernanţi.

„Ne alăturăm acestui mesaj şi venim cu o provocare atât pentru Diasporă, cât şi pentru oamenii de acasă: să arătăm că nu suntem indiferenţi printr-un gest simplu. Faceţi cât mai multe poze cu acest mesaj în locuri cât mai reprezentative din zona în care sunteţi şi, în semn de dezaprobare, să le arătăm un mare DISLIKE. Noi, cei cărora ne pasă, suntem mulţi. Suntem mai mulţi decât ei. Vocile noastre vor fi auzite doar dacă nu vom tăcea! Nu le vom permite să se joace cu legile doar pentru a rămâne la guvernare”, a scris Pasha Parfeni, pe pagina sa de facebook.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI