Deputat: Atunci când se guvernează din accident politic, orice poate fi

Deputat: Atunci când se guvernează din accident politic, orice poate fi
Sursa: tribuna.md Foto: jurnal.md 03.02.2017 14:37
În cadrul unui interviu acordat portalului Tribuna, deputatul Vadim Pistrinciuc, vicepreşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a fost întrebat ce crede despre posibile „surprize” politice în procesul de reorganizare a Guvernului, despre care vorbeşte tot mai multă lume.

„Atunci când procesele democratice au fost hibridizate la maxim, cum e cazul Republicii Moldova, poţi vorbi la infinit despre surprize politice şi nu doar. Atunci când se guvernează din accident politic, nu în baza votului cetăţenilor, orice poate fi. Guvernarea, prin „surprize”, sau mai corect ar fi de spus prin accidente, nu aduce nimic bun”, a declarat deputatul.

„Obiectiv vorbind, Moldova a pierdut în indicatorii internaţionali de percepţie a corupţiei, indicatorii democratici, iar, cel mai important, guvernarea, deşi are totul – de la mass-media până la control total al instituţiilor, nu are respectul cetăţenilor. Respectul nu se construieşte prin accident şi frică. Noi, ca şi cetăţenii, am obosit să ne mirăm şi să ne temem. Suntem gata la orice”, a adăugat Vadim Pistrinciuc.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI