„Era o zi de naştere a cuiva. Inclusiv şi ziua independenţei şi Sfânta Maria. Era ziua de naştere a colegilor noştri, întrebaţi-i pe ei”, a spus Topală.
Aceasta este noua versiune a lui Iurie Topală, şeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, cu privire la cheful de acum o săptămână de la tabăra de odihnă „Călătorul" din Vadul lui Vodă, care se află în posesia CFM. Asta deşi anterior a spus că petrecerea de Ziua Independenţei a fost organizată de către o persoană fizică şi nu-i cunoaşte numele.

Pe 28 august, mai mulţi reprezentanţi ai Partidului Liberal şi persoane din administraţia Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” au dat o petrecere de zile mari la tabăra de odihnă „Călătorul" din Vadul lui Vodă, care se află în posesia CFM. Cheful organizat cu mare fast a avut loc în condiţiile în care unii angajaţi ai CFM nu şi-au ridicat salariile de jumătate de an, iar Iurie Topală a recunoscut că întreprinderea de stat are datorii istorice de peste 80 de milioane de lei.