Astfel, sâmbătă, 17 septembrie, între orele 19:00 şi 21:00, este planificată o întrevedere în acest sens în incinta restaurantului românesc Transilvania din Barcelona, Carrer de Provença 99.

Duminică, cetăţenii moldoveni din Paris sunt aşteptaţi la ora 9:00 la Biserica moldovenească. De asemenea, între orele 18:00 şi 21:00 va fi organizată o întâlnire a lui Andrei Năstase cu concetăţenii noştri stabiliţi la Bruxelles (în incinta localului La Cité du Mandarin, Rue Kuiken 192, 1620 Drogenbos).

Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr a avut anterior întrevederi cu diaspora din SUA şi Rusia.

Precizăm că Andrei Năstase a lansat un apel către moldovenii stabiliţi în străinătate în care îi îndeamnă să participe la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an şi să ceară deschiderea cât mai multor secţii de votare în străinătate.

Andrei Năstase a menţionat că Platforma Demnitate şi Adevăr îşi propune să susţină şi să apere fiecare familie şi fiecare moldovean care se va întoarce în ţară. Potrivit liderului PPDA, tot ce trebuie să întreprindă conaţionalii este să-şi unifice forţele pentru a avea un trai mai bun acasă.


(Afiş pentru întâlnirea cu moldovenii din Paris)