„În aceste momente, gîndiţi-vă la Ţara noastră. Aici totul este palpabil, aici viitorul poate fi mai sigur, doar dacă ne vom uni eforturile, ne vom implica cu toţii pentru a schimba lucrurile în bine, pentru a fi permanent lîngă cei dragi. Implicaţi-vă de acolo, de unde sunteţi acum, căci doar aşa vom putea izbuti. Împreună, uniţi vom fi forţa, ce va realiza reformarea cardinala a justitiei, depolitizarea institutiilor statale, vom lupta cu mica şi marea coruptie, vom crea un climat favorabil pentru afaceri”, a scris membrul CMAN pe pagina sa de Facebook.

„În sfera economica vom realiza împreună dezideratele programului social-economic minim lansat de liderul Platformei DA la Berlin: DESCENTRALIZAREA, DEOFSORIZAREA, DEMONOPOLIZAREA, DEBIROCRATIZAREA, DETENEBRIZAREA economiei naţionale”, a adăugat aceasta.

De asemenea, Grigoriu remarcă şi faptul că 75 la sută dintre moldovenii din străinătate provin din zonele rurale, în cazul în care aceşti vor reveni agricultura ar putea fi modernizată, iar satele renovate.

 „Întâi de toate prin atragerea mai multor proiecte finanţate de partenerii de dezvoltare, care vor stimula pe conaţionalii noştri stabiliţi în străinătate să iniţieze afaceri în Moldova. Alocarea subvenţiilor suplimentare şi acordarea facilităţilor fiscale gasterbaiterilor, care au revenit în sate şi iniţiază afaceri pe teritoriul acestora trebuie şi poate fi o prioritate. Identificarea posibilităţii achitării parţiale din bugetul public a contribuţiilor sociale pentru perioada aflării imigranţilor peste hotare, dacă au revenit în ţară, au iniţiat afacere şi un minimum de ani, stabilit de comun, activează în Moldova”, a accentuat Inga Grigoriu.

„Împreună putem. Împreună vom face sa trăim şi noi ca lumea, aici, acasă”, a conchis membrul PPDA.