„În acestă perioadă de criză, prin care trece PLDM, am încercat cu toţii împreună să găsim soluţii, dar cu părere de rău, trenul deja a plecat. De aceea mă retrag din rândurile partidului, în care am muncit circa 9 ani. Fac acest pas şi din motivul, că au plecat colegii buni şi de calitate din organizaţiile teritoriale, cu care am activat împreună toţi aceşti ani şi care m-au înaintat pe lista de deputaţi din partea PLDM. În continuare voi fi deputat neafiliat politic”, a explicat Grama pe contul său de Facebook.

Plecarea lui Grama din PLDM a fost comentată de foştii colegi. Deputatul Maria Ciobanu afirmă că acesta era o persoană şantajabilă, din care cauză nu a avut nicio intervenţie în plenul Parlamentului.

„Prăvălirea lui a început demult... Fiind o persoană şantajabilă, tremura în Parlament. Citeam în ochii lui o frică animalică, frică care nu i-a permis să deschidă gura barem o dată în şedinţele de plen. Pentru prima dată, mă bucură sincer plecarea din partid a unui membru, întrucât îmi stârnea doar o milă inexplicabilă când îl vedeam tremurând”, a menţionat Maria Ciobanu.

„Sper să se bucure şi el ca şi foştii colegi de „îndemnizaţia” pe care le-o dă lunar pentru trădare acel care a capturat statul Republica Moldova”, a mai spus legislatoarea PLDM.

Fracţiunea PLDM rămâne astfel cu 11 deputaţi.