Potrivit lui, în cadrul întâlnirii au fost discutate proiectele de lege de pe ordinea de zi a legislativului şi modul în care vor fi votate.

„Eu am spus din 2009 până în 2013 am făcut parte din AIE 1 şi 2 împreună cu PD, preşedinte domnul Lupu, vicepreşedinte domnul Plahotniuc, şi atunci ne întâlneam şi acum ne întâlnim, fiindcă suntem la guvernare. Ieri am avut o şedinţă în care am coordonat acţiunile noastre, cum facem, este normal, trebuie să fie o coordonare. Dacă vine cu opoziţia lui – iată ieri nu am coordonat, într-un proiect de lege am votat PL a votat într-un fel, PD a votat altfel. Aşa că nu văd nimic, nu înţeleg ce căutaţi. Da ce de Filat îmi era drag că l-am tolerat toţi aceşti anii, nu îmi plăcea, dar eram într-o alianţă şi trebuia să ne întâlnim. Şi acum chiar dacă o să iasă, o să ne întâlnim”, a declarat Ghimpu.

 

Amintim că Ziarul Naţional a publicat fotografii cu „Mercedes”-ul blindat al controversatului Vladimir Plahotniuc care a fost surprins, ieri, în jurul orei 17:00, în faţa sediului Partidului Liberal de pe strada Nicolae Iorga din capitală.