Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că şi-ar dori ca următoarea manifestaţie să se desfăşoare fără discursuri ale şefilor de formaţiuni politice. 

„S-a făcut un pas mare către sfârşitul acestei guvernări criminale. În momentul de faţă trebuie să ne preocupe consolidarea întregii societăţi. M-aş bucura dacă următorul protest ar fi unul al întregii societăţi, dar al întregii populaţii fără lideri de partid care să vină pe scenă. Nu este rău că vin liderii de partid, dar dacă vrem într-adevăr să consolidăm societatea, eu aş vrea să vină şi simpatizanţii lui Dodon, şi simpatizanţii lui Usatîi, şi simpatizanţii Maiei Sandu, şi simpatizanţii domnului Petrache, ai domnului Saharneanu, ai lui Chiril Moţpan. Asta va însemna o societate consolidată care se uneşte în jurul unei idei naţionale - scoaterea statului din captivitate. Iată societatea să vină şi să spună: lăsaţi-ne voi cu sperietoarea asta că vor unii să vină în locul altora. Nu! Vine societatea să se manifeste!”, a declarat Andrei Năstase.

„S-a dat un semnal că spiritul protestatar nu a murit şi nu s-a diminuat. Guvernarea trebuie să se aştepte la un număr din ce în ce mai mare fiindcă suferinţa oamenilor creşte. Corupţia este mama instabilităţii şi guvernarea care provoacă această instabilitate. Nu este vorba doar de Plahotniuc. Este vorba de un întreg sistem de clientelă a lui Plahotniuc pe care se sprijină. Problema principală nu a dispărut. Este vorba de justiţia care trebuie făcută faţă de cei care au furat miliardul, au vândut tot lor aeroportul şi în fiecare zi fac marile privatizări tot în interesul clientelei. Guvernarea este cu musca pe căciulă. Şi ea se teme de proteste”, a menţionat Valeriu Saharneanu, membru al PLR.

„Tot ce face guvernarea asta aşa cum este ea, ea o face tot ca rezultat al presiunii mişcării de protest. Nimeni nu avea să facă ceea ce se întâmplă în ultimele 3-4 luni fiindcă guvernarea cum este ea hoaţă, iresponsabilă cum este ea încropită, ea nu poate să nu ţină cont de această mişcare de protest, de această revoltă. Eu cred că această mişcare trebuie menţinută. Prim-vicepreşedintele PD Vladimir Plahotniuc, vizat în declaraţiile invitaţilor emisiunii, nu a răspuns la telefon pentru a face declaraţii”, a adăugat preşedintele Uniunii Centriste din Moldova, Mihai Petrache.