Membrii grupului de iniţiativă din raionul Ştefan Vodă spun că dimineaţă, preşedintele raionului Nicolae Molozea şi vicepreşedintele raionului Ştefan Vodă, Vasile Gherman, au refuzat să le dea curent electric colectorilor care au amplasat un cort în faţa Consiliului Raional.

De cealaltă parte, vicepreşedintele raionului spune că este vorba despre o neînţelegere.

Contactat telefonic, preşedintele raionului Ştefan Vodă, Nicolae Molozea, nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. Până la urmă, organizatorii au obţinut curent de la un magazin din apropiere şi zeci de oameni au venit să susţină iniţiativa.

Unii dintre cei care au venit să semneze, au donat şi bani membrilor grupului de iniţiativă.

Membrii Consiliului Marii Adunări Naţionale, care au fost alături de colectorii din oraşul Ştefan Vodă, au venit cu un apel către cetăţeni. 

Potrivit membrilor grupului de iniţiativă, până acum în raionul Ştefan Vodă s-au strâns peste 6500 de semnături. Locuitorii raionului care vor să susţină iniţiativa, pot veni zilnic între orele 8:30 şi 13:30 la punctul de colectare de lângă Centrul veterinar din oraşul Ştefan Vodă situat pe strada Păcii sau la cel de lângă Casa de Cultură începând cu ora 14:00 şi până la 18:00.