Totodată, lidera PAS anunţă că, în cadrul unei întâlniri cu şeful adjunct al IGP, va discuta despre detaliile anchetei desfăşurate în cazul sesizărilor depuse anterior cu privire la transportarea organizată a alegătorilor, dar şi despre pliantele denigratoare.

„Astăzi, la 16:00, în cadrul unei întâlniri cu adjunctul Inspectoratului General al Poliţiei, Gh. Cavcaliuc, vom încerca să aflăm mai multe detalii despre anchetele desfăşurate în cazul sesizărilor depuse anterior cu privire la transportarea organizată a alegătorilor din raioanele din stânga Nistrului şi despre pliantele cu mesaje denigratoare şi de manipulare distribuite în campanie de Uniunea Ofiţerilor”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Maia Sandu a subliniat că va insista ca instituţiile statului să-şi facă datoria aşa cum scrie legea.

„Tot astăzi vom depune o sesizare la SIS prin care vom cere investigarea apelului telefonic pe baza căruia CEC a decis suplimentarea numărului de buletine de vot pentru regiunea transnistreană. O să insistăm ca instituţiile statului să-şi facă datoria aşa cum scrie legea”, a spus preşedinta PAS.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.