Acelaşi Dodon, chiar la ultimele dezbateri electorale de aseară, minţea fără să clipească precum că Maia Sandu este susţinută de presa lui Plahotniuc, deşi o campanie de denigrare mai murdară ca aceasta, care se desfăşoară acum împotriva Maiei Sandu, nu a existat în RM. De dimineaţă până seara, televiziunile oligarhului difuzează ştiri false despre Maia Sandu, începând cu refugiaţii sirieni şi până la comunitatea LGBT. La polul opus, despre Dodon sunt difuzate doar ştiri pozitive, despre cât de mult îl susţine episcopul Marchel şi despre ce au mai declarat membrii partidului său.

Pe pagina Facebook.com/NuPlaha a fost publicat un colaj de la televiziunile lui Plahotniuc, care arată clar cum holdingul lui Plahotniuc stă cu tunurile propagandistice pe Maia Sandu şi cum manipulează oamenii, ca să-l voteze Igor Dodon.

„Iată ce se întâmplă în satele Moldovei. O parte din oameni sunt pradă minciunii şi vor vota în neştire. Să încercăm să facem, fiecare din noi, diferenţa, pe cât de mică o fi aceasta. Să îi speriem cu o mobilizare fără precedent. Ei au uitat să se teamă de vocea oamenilor. Ieşind la vot, putem să le reamintim asta. Ei niciodată nu vor transforma ţara asta în proprietate privată, ei niciodată nu vor transforma tot poporul într-o turmă, aşa cum le este visul bolnav. Acest video vă va motiva să puneţi mâna pe telefon şi să mobilizaţi activ lumea să vină la vot, pentru ca să voteze pentru un candidat #NuPlaha”, este mesajul publicat pe pagină.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.