„La ora 10:00 ne întâlnim în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a protesta paşnic împotriva susţinerii guvernului mafiot de la Chişinău de către Guvernul României. Filip (citeşte Plahotniuc) vine să cerşească suport financiar, să mintă despre eventuale reforme, să dezinformeze principalul partener de dezvoltare al Republicii Moldova - România. Nu-i vom permite!”, a anunţat ieri jurnalista Angela Aramă.

„Protestele de la Chişinău nu sunt un moft, sunt un strigăt de disperare în faţa lumii întregi. UE nu mai finanţează clasa politică coruptă, care guvernează Moldova şi rămâne surdă la cerinţele cetăţenilor săi. România, nu le da bani guvernanţilor din RM, căci îi fortifici! Nu îi susţine, căci au fost cumpăraţi de Plahotniuc şi sunt în buzunarul lui!”, mai spune jurnalista.

De menţionat că, odată cu învestirea Guvernului Filip, protestele care durează la Chişinău de un an de zile au izbucnit cu o nouă putere, la ultimul protest, din 24 ianuarie, adunându-se aproape 100 de mii de manifestanţi. Totodată, moldovenii din diaspora s-au solidarizat de fiecare dată cu protestele de la Chişinău.