„De ce ne sfidează? De ce sfidează tot mapamondul? E atât de importantă pentru el această funcţie? Sau i-ar face o plăcere sadică să ne aibă pe toţi robi, cu acte în regulă?! De ce doreşte neapărat război acest om? E nebun, Doamne fereşte?! Unicul om care rămâne să ne răspundă la aceste întrebări este Preşedintele Timofti”, scrie Sturza.

Totodată, acesta spune că Plahotniuc este unul dintre cei mai detestaţi moldoveni şi principalul participant la jaful din sistemul bancar.

„Este cel mai detestat dintre moldoveni. Este autorul matricei oligarhice din ţară. Participant activ la furtul miliardului şi al schemei de spălare de bani. Beneficiar al schemei din energie, telecomunicaţii, metal şi multe altele. Plătitor regulat de mită la mulţi demnitari din Moldova şi nu numai. Manipulator feroce al opiniei publice prin mass-media controlată. Şi multe altele”, se arată în mesaj.

Amintim că astăzi, PD a anunţat că candidatul la funcţia de premier este controversatul om de afaceri Vladimir Plahotniuc.