image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi a marcat un hat-trick pentru Argentina și a depășit pragul de 100! La câte goluri s-a apropiat de rivalul CR7

Lionel Messi (35 de ani) a depăşit bariera simbolică de 100 de goluri marcate pentru echipa naţională de fotbal a Argentinei.

În noaptea de marți spre miercuri, campioana mondială en-titre a câștigat un meci amical în faţa modestei selecţionate a celor din Curacao, scor 7-0, pe arena Estadio Madre de Ciudades din oraşul argentinian Santiago del Estero.

Messi a reuşit o triplă în prima repriză a jocului, în minutele 19, 32 şi 36. Astfel, "Puricele" a ajuns la un total de 102 goluri în tricoul naţionalei "Albiceleste", care şi-a continuat cu această ocazie celebrările de după cucerirea titlului de campioană mondială în luna decembrie, în Qatar.

Celelalte goluri au fost marcate de Nicolas Gonzalez (22), Enzo Fernandez (34), Angel Di Maria (78) şi Gonzalo Montiel (86).

După meci, Messi a primit pe teren mingea de joc, dar și o plachetă specială din partea lui Claudio Tapia, președintele Federației de Fotbal din Argentina.

Rangelo Janga, atacantul echipei CFR Cluj, a evoluat timp de 57 de minute pentru Curacao.

Messi este al treilea jucător din istoria fotbalului care a depăşit bariera de 100 de goluri la selecţionata naţională, după portughezul Cristiano Ronaldo (122 goluri) şi iranianul Ali Daei (109 goluri).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: