image
Sursa foto: RiseProjectRo

„Vânătoarea baronilor roșii”: Imagini video incendiare cu Dragnea, şefii Tel Drum şi liderii PSD, la o partidă de vânătoare

Jurnaliştii români de la Rise Project au publicat un film de la o partidă de vânătoare în care apar numeroşi lideri ai Partidului Social Democrat şi şefi ai societăţii Tel Drum. Filmuleţul, intitulat "Vânătorul roşu", prezintă în câteva minute imagini de la vânătoarea care a avut loc înainte de 2015.

Printre participanţi se numără Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Nicuşor Constantinescu, Dan Nica, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, Constantin Niţă, Ioan Mang, Dumitru Buzatu, dar şi şeful Tel Drum, Petre Pitiş, despre care Liviu Dragnea spunea că nu l-a văzut de 10-15 ani. În materialul video mai apare şi Costel Comana, prieten cu Liviu Dragnea şi fost patron al unei firme feroviare, care s-a sinucis în anul 2015 într-un avion care mergea din Brazilia în Costa Rica.

Filmul surprinde botezul unui vânător începător, altoit la fund cu nuiaua de mai multe ori de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. De altfel, liderii PSD au participat apoi şi la o şedinţă foto, cu animalele ucise, dar în filmări sunt surprinse şi scene stupefiante, în care câinii de vânătoare sunt lăsaţi să muşte din mistreţii ucişi. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, 5 noiembrie, după publicarea primului episod al investigaţiei „Teleorman Leaks”, că nu s-a mai văzut sau nu a mai vorbit cu directorul general al firmei TelDrum, Petre Pitiş, de „peste 10-15 ani”. Îl contrazic însă documentele din valiza ajunsă la Rise Project: pe 4 ianuarie 2014, cei doi au participat la o vânătoare unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi, scrie presa din România.

Atenţie, filmul conţine imagini cu animale ucise pe care unii spectatori le-ar putea găsi supărătoare! Puteți vedea AICI imaginile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: