image
Sursa foto: Profimedia

Selecționerul Argentinei, anunț despre viitorul lui Messi la națională. ”A arătat că nu are sfârșit”

Lionel Messi (36 de ani) a dat de înțeles, după ce a câștigat Cupa Mondială din 2026, că se va retrage pentru o perioadă de timp de la naționala Argentinei.

De asemenea, atacantul lui Inter Miami l-ar fi anunțat pe selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, de intențiile sale. Totuși, Messi a jucat pentru echipa sa națională în ultimele meciuri.

Selecționerul Argentinei a declarat că antrenamentele cu Messi sunt foarte greu de descris în cuvinte. De asemenea, Scaloni susține că atacantul lui Inter Miami a devenit de neoprit de când a fost încoronat campion mondial.

”Îi spunem lui Messi să joace cât de mult poate. A arătat că nu are sfârșit. Nu știi când va renunța. Este incredibil. A jucat cu inima în Qatar (n.r. Cupa Mondială din 2022). Și apoi devine de neoprit.

Este ceva foarte greu de descris. Trebuie să-l vezi. Dacă ți-aș spune lucrurile pe care le face la antrenament, nu m-ai crede. E o nebunie.”, a spus Lionel Scaloni într-un interviu cu Christian Vieri.

Scaloni a fost întrebat și dacă știe când Messi se va retrage de la echipa națională. Selecționerul a susținut că din punct de vedere fizic, Messi ar putea juca în continuare pentru Argentina. Scaloni a ținut să sublinieze că decizia poate fi luată doar de fotbalist.

”Cred că poate continua să joace pentru echipa națională, dar decizia e a lui. El poate juca oriunde vrea, iar echipa se aranjează în jurul lui.”, a încheiat Scaloni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: