image
Sursa foto: Profimedia

Știm toate echipele din ”sferturile” Champions League: când are loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor

Toate echipele calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League, ediția 2023/2024, au fost stabilite în urma ultimelor două partide care au avut loc miercuri seară în faza optimilor.

Atletico Madrid a trecut de Inter cu 3-2 la loviturile de departajare, după 2-2 la general în 210 minute. În al doilea meci al serii, Borussia Dortmund s-a impus în fața celor de la PSV, scor 2-0. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Astfel, nemții au ajuns în sferturile de finală din Champions League.

Pe lângă Inter și Borussia Dortmund, în sferturile de finală ale UEFA Champions League au mai ajuns alte șase formații de top din campionatele mari ale Europei.

Bayern Munchen a trecut cu 3-1 la general de Lazio și a ajuns în ”sferturi”, PSG cu 4-1 de Real Sociedad, iar Real Madrid a trecut cu 2-1 de Leipzig și a ajuns în fazele superioare din UCL.

De altfel, în sferturile de finală din Champions League au mai ajuns cei de la Manchester City, care au trecut cu 6-2 la general de Copenhaga, cei de la Barcelona, care au trecut cu 4-2 la general de Napoli, dar și cei de Arsenal, care au trecut de FC Porto cu 4-2 la loviturile de departajare, după 1-1 la general.

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din sferturile de finală ale UEFA Champions League, ediția 2023/2024, va avea loc la data de 15 martie.

Tot în aceeași zi, la tragerea la sorți se vor stabili și care vor fi împerecherile pentru semifinalele competiției.

Echipele din ”sferturile” Champions League

Bayern Munchen

PSG

Real Madrid

Manchester City

Barcelona

Arsenal

Atletico Madrid

Borussia Dortmund

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: