image
Sursa foto: Profimedia

Leo Messi s-a decis: tatăl său, "mandatat" să înceapă discuțiile pentru transfer

Contractul lui Leo Messi (35 de ani) cu PSG urmează să expire la finalul stagiunii.

Jucătorul argentinian nu a ajuns până acum la o înțelegere cu șefii grupării franceze și se pare că șansele ca el să plece de la trupa din Ligue 1 cresc pe zi ce trece.

Se pare că fotbalistul sud-american l-a mandatat pe tatăl său, care îi este și agent, Jorge Messi, să discute cu Joan Laporta pentru a înlesni o întoarcere la Barcelona, notează Radio Catalunya.

De asemenea, se pare că jucătorul lui PSG a luat deja legătura cu Xavi, iar cei doi comunică destul de des în ultimul timp, precizează sursa citată.

Întregul staff și jucătorii sunt încântați de ideea revenirii lui Leo Messi la Barcelona, lucru care ar urma să cântărească destul de mult în decizia atacantului.

Conducătorii grupării catalane sunt gata să-l readucă la club pe atacantul argentinian, dar vor să-i impună niște condiții jucătorului.

Totul a fost dezvăluit de cotidianul Mundo Deportivo, care prezintă cum ar putea arăta noua aventură a lui Leo Messi la Barcelona.

În primul rând, conducătorii grupării blaugrana ar vrea să-l convingă pe sud-american să accepte un rol diminuat față de cel pe care l-a avut în trecut. Mai exact, jocul formației nu ar mai urma să fie construit în jurul său, iar astfel atacantul ar fi nevoit să se adapteze în sistemul deja existent și perfectat de Xavi în ultimii doi ani.

De asemenea, lui Leo i se va cere să-i respecte pe actualii lideri ai vestiarului și să nu încerce să schimbe ierarhiile. Nu în ultimul rând, sud-americanul va fi nevoit să accepte un venit salarial diminuat, dată fiind situația economică dificilă prin care trece Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: