Purtătorul de cuvânt al Procurorului districtual din Los Angeles, Greg Risling, nu a oferit detalii dar cazul a fost prezentat poliţiei din California Beach, în Santa Monica. 

Reprezentanţii actorului în vârstă de 71 de ani nu au comentat informaţia, scrie news.ro.

În decembrie, avocatul lui Stallone, Martin Singer a afirmat că o femeie "a făcut plângere pentru un viol care s-ar fi întâmplat în urmă cu 27 de ani". "Clientul meu contestă categoric acuzaţia", a spus Singer într-un comunicat la acea vreme. 

Poliţia din Santa Monica a transmis în decembrie că investighează o plângere care a fost făcută în noiembrie 2017 privind un presupus comportament sexual nepotrivit în 1990 al actorului. 

Stallone care a devenit celebru în 1976 cu filmul "Rocky", premiat cu Oscar, este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood datorită francizelor "Rambo" şi "Rocky". 

Statul California are un sistem complex de limitări în legislaţie cu privire la infracţiunile de natură sexuală, în timp ce insultele sunt pasibile de o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Hollywoodul a fost măcinat în ultimele opt luni de acuzaţii de hărţuire sexuală împotriva a zeci de actori, regizori şi producători, determinând nume mari din industrie să renunţe la proiectele lor.