image
Sursa foto: Profimedia

Declarația surprinzătoare făcută de Rafael Leao, după ce s-a spus că este dorit la Man. City și Chelsea

Contractul lui Rafa Leao (23 de ani) la AC Milan va expira în vara anului următor, însă ”Diavolii” din Serie A vor să facă tot posibilul să îl convingă pe portughez să rămână.

Totuși, Rafa Leao a atras atenția prin prestațiile sale echipelor mari din fotbalul european.

După ce numele său a fost asociat cu formații uriașe din Premier League precum Chelsea și Manchester City, Rafa Leao a făcut un anunț care nu îi va încânta deloc pe suporterii englezi.

Fotbalistul a mărturisit că nu este deloc atras de clima ploioasă din Anglia și preferă mai mult să locuiască la Milano.

”Poate Serie A este mult prea ușoară. Nu, dar serios, nu îmi place vremea din Londra. Am mers acolo doar la shopping. Îmi place Milano. Domul, magazinele, cluburile și mâncarea sunt mult mai bune”, a spus Rafa Leao, conform ABola.

85 de milioane de euro este cota de piață a lui Rafa Leao, conform Transfermarkt.

În acest sezon, Rafa Leao a marcat nouă goluri și a contribuit cu zece pase decisive la AC Milan.

Potrivit Calciomercato, Manchester City pregătește o ofertă pentru atacantul portughez Rafael Leao (23 de ani), de la AC Milan.

Campioana Italiei cere peste 100 de milioane de euro pentru a-l ceda pe starul portughez, dar campioana Angliei vrea să includă un jucător în tranzacție, pentru a mai scădea din preț.

Este vorba despre fundașul portughez Joao Cancelo (28 de ani). În plus, "Cetățenii" mai oferă 50 de milioane de euro pentru ca Milan să-l cedeze pe Rafael Leao.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: