image
Sursa foto: Getty Images

Cum și-a pedepsit Erik Ten Hag jucătorii, după Manchester United - Manchester City 0-3

Manchester United a pierdut meciul contra rivalilor de la Manchester City, scor 0-3, disputat pe Old Trafford, din etapa cu numărul 10 din Premier League.

În urma înfrângerii de pe teren propriu, Manchester United a rămas pe locul 8 din Premier League, cu 15 puncte după 10 etape. Mai mult decât atât, ”Diavolii roșii” au câștigat doar cinci meciuri din cele 10 disputate.

În urma eșecului din derby-ul orașului, Erik Ten Hag (53 ani) a decis să își pedeapsească jucătorii. Potrivit The Sun, acesta a cerut liniște în vestiar, pentru ca fotbaliștii să îi audă pe rivali cum se bucură după meci.

De asemenea, antrenorul olandez a decis să îi cheme pe fotbaliști la antrenamente chiar următoarea zi, deși inițial voia să le acorde o zi liberă. Decizia a fost luată din cauza atitudinii acestora, mai scrie sursa citată.

De remarcat este faptul că faptele lui Ten Hag contrazic declarațiile sale după derby, când acesta s-a declarat mulțumit.

”Am fost foarte periculoși în unele situații. Astăzi am văzut clar că am luptat și nu pot da vina pe echipă. Nu îi pot învinui mai de nimic, în afară că nu au mai făcut pressing în a doua repriză", spunea Ten Hag.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: